Веселин Марешки: Депутатите от 46-тия парламент повече не трябва да са в листи

25 Авг 2021 14:02

 

 

46-тото Народно събрание се превърна във фарс. Избраните депутати се подиграха с българите, с парламентаризма, с демокрацията и държавността. Превърнаха институцията в долнопробен пазар. Направиха България за посмешище пред света!
Какво е това, ако не национално предателство?!
Нито един депутат от сегашните предатели не трябва да има право повече да е в листа. Това е най- малкото, което трябва да се случи, за да си поемат отговорността за щетите, които нанесоха и на страната, и на народа. Ако имат мъжество да отговарят за постъпките си, няма да се кандидатират на  следващите избори. С какви очи биха го направили?! И кой нормален човек би ги избрал отново?!

Дали са некадърни и алчни за постове, дали някой тайно им дърпа конците- няма значение. Всички виждаме резултата. Вдигнатият юмрук на “режисьора” Радев изкопа най-голямото дъно в българската политика. Никой от тези “майкопродажници”, както сами се наричат едни други, няма повече място нито в НС, нито в президентството. Единствено на Ива Митева съвестта й е проговорила като призна, че не става за политиката и вероятно няма повече да се кандидатира. Всички други гузно мълчат!

 

СРАМ! ПОЗОР! ОСТАВКА! ЗАТВОР!

Веселин Марешки