“Продължаваме Промяната“ регистрира листите си за Пловдив и областта

12 Окт 2021 17:11

 

 

Днес коалиция „Продължаваме Промяната“ приключи регистрацията на листите си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в 16 МИР град Пловдив и 17 МИР - Пловдивска Област

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Водач на листата в 16 МИР гр.Пловдив е бившия икономически министър от служебното правителство Кирил Петков - "Хората в листите ни са независими и животът им извън политиката е много успешен. На тези хора им пука!"

Водач на листата в 17 МИР Пловдивска Област и трети в листата за град Пловдив е мениджъра и предприемач инж. Росен Костурков, създател на първия по рода си в страната технически обучителен център, обслужващ бизнеса в индустриален парк.

В листите на Продължаваме Промяната за гр. Пловдив и Област Пловдив има успешни мениджъри и предприемачи, юристи, културолози, професори и научни работници, преподаватели.

 

Продължаваме Промяната - 16 МИР Пловдив: 


1.Кирил Петков Петков - екс икономически министър от служебното правителство, съпредседател на "Продължаваме Промяната"

2.Христо Йорданов Даскалов - Професор, д-р, ръководител секция "Безопасност на храни" към Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт, утвърден специалист в областта на безопасността на храните


3.Росен Добрев Костурков - Мениджър и предприемач


4.Александър Николаев Ракшиев - Бизнес експерт и Финансист


5.Йордан Янков Маджунков - Програмист, специалист по криптовалути


6.Венцислава Милчова Любенова - Бизнес анализатор


7.Николай Георгиев Ангов - Магистър инженер, предприемач и докторант в областта на икономическото развитие


8.Кристина Георгиева Машонова - Индустриален мениджър


9.Ралица Иванова Банкова - Ръководител производство


10.Георги Веселинов Ганчев - Доцент, преподавател в ЮФ на ПУ, адвокат, експерт към Европейска Комисия


11.Петя Благоева Ленкова - Икономист, собственик на обучителна организация и консултантска компания за кариерно и организационно развитие.


12.Снежана Валериева Павлова - Ивент мениджър, преводач

 

Продължаваме Промяната - 17 МИР Пловдив-Област


1.Росен Добрев Костурков - Мениджър и предприемач


2.Гергана Кузманова Данева - Културолог, предприемач, организатор на културни и спортни събития с отношение към културните и природни забележителности на България, тяхното опазване и популяризиране пред света.


3.Стою Теодоров Стоев - Адвокат


4.Томас Димитров Димитров - Ръководител на екип -дигитален сектор, космос и авиация в logos Public Affairs, Брюксел
5.Калин Ангелов Кулин - Търговски директор


6.Петър Георгиев Панайотов - Мениджър и предприемач


7.Кирил Любенов Ташев - Мениджър продажби


8.Атанас Петков Котов - Мениджър и предприемач


9.Диана Николова Шопова-Ерол - Координатор производство


10.Веселин Захариев Варчев - Адвокат


11.Георги Николаев Рогачев - Адвокат


12.Райчо Николов Бадев - Програмист, изкуствен интелект и машинно обучение

Main Menu