Иван Тотев: Вижда се, че партиите на промяната бягат от отговорност и задълбочават кризата. ГЕРБ може да се справи

18 Окт 2021 12:42

Партия ГЕРБ откри в Пловдив предизборната си кампанията в Пловдив със стартиране на информационния си пункт на площад "Стефан Стамболов". На събитието бяха областният координатор на партията в града Иван Тотев и всички кандидати за депутати.

"Откриваме кампанията на ГЕРБ в града с дълбоко чувство за вяра в мъдростта на българския народ, който показа на всички политици, включително и на нас, че трябва да се променяме. Видяхме два провалени опита за съставяне на правителство и невъзможност на служебното правителство да се справи с проблемите. Бихме поели цялата отговорност за съставяне и формиране на правителство в тези тежки предстоящи месеци, защото виждаме че няма политически субект, който да го направи. ГЕРБ е последователен, показа, че може да води страната при кризи.", каза областният координатор на ГЕРБ в Пловдив и втори в листата на коалицията Иван Тотев. Според него служебният кабинет и т.н.партии на промяната са показали, че не могат да управляват кризи."Януари ще има увеличение на цената на тока. Пловдив е много зависим от индустрията, която е пряко свързана с цената на електроенергията. Надявам се, че българският народ няма да позволи да продължи тази криза. Корабът потъва – никой не носи отговорност. Представете си, ако ГЕРБ беше на власт какво щеше да се случи? Потъва кораб - никой не носи отговорност. Единият изкачва Черни връх, другият прави лицеви опори...",допълни Тотев.

"Миналата година г-н Румен Радев с група малки партии поискаха властта, получиха я и не успяха да управляват. Последните 6-7 месеца бяха полезни – видя се, че има хора, които могат да носят отговорност и които не могат да носят отговорност. През всички години ПП ГЕРБ мислеше и се грижеше за гражданите.", заяви третият в листата Радомир Чолаков.

Main Menu