БСП откри кампанията си в Пловдив: Ние сме истинската промяна, каза Вигенин

21 Окт 2021 20:07

 

Водачът на листата на БСП в Пловдив Кристиан Вигенин и всички кандидат депутати от града откриха кампанията си на площад Централен. Кандидатите тръгнаха от площад Съединение и преминаха през Главната улица, като разговаряха с пловдивчани за проблемите и предстоящите избори. Пред партийния пункт на площад Стефан Стамболов те бяха посрещнати от симпантизанти и районните лидери на БСП в града. Пред пред насъбралите се привърженици на БСП Вигенин сподели:

 

"За мен е чест да участвам в кампанията на 16 МИР-Пловдив. Мисията, с която сме се заели си заслужава всяко едно усилие, защото България няма време за губене. Страната има нужда от силно БСП и силна червена група в Парламента. Трябва да бъде създадено стабилно правителство, което да решава сериозни проблеми още от първия ден. За трети път сме на избори и имаме ясна визия за развитието на България. Нашите ангажименти са към всяка една група от българското общество - пенсионери, работещи и младежи. Малкият и средният бизнес не сме го забравили., защото те понасят ударите от скока на цените на тока и горивата. Искаме всяко българско семейство да преживее спокойно зимата без заплаха да гладува. Ситуацията с пандемията доведе до безпрецедентни мерки и ще ни бъде тежко. Надявам се, че чрез медиите и новите технологии ще ни помогнат да стигнем до повече пловдивчани. БСП показа, че е партията на истинската промяна и може да реши проблемите на хората и бизнеса. Вярвам, че с пловдивските социалисти ще работим заедно за общата ни цел. Гласувайте за с бюлетина 33 за БСП и промяната и с тази с номер 6 за президент."

Вторият в листата Иван Петков каза, че пловдивските депутати от БСП се стараят да решават проблемите на пловдивчани и града. Според него хората трябва да подкрепят промяната в страната с бюлетина 33, защото кризите са тежки и трябва подготвени хора да ги решат.

Main Menu