Печат на тази страница

Иван Тотев: Гласувах за президент който да обединява и гарантира спокойствие

21 Ное 2021 13:12

 

„Гласувах за президент, който не само да символизира единството на нацията, но и за такъв, който да гарантира спокойствие в тези трудни времена. Обществото ни няма нужда от омраза, а от необходимостта да бъдем наистина обединени”. Това заяви областният координатор и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ инж. Иван Тотев, който днес упражни правото си на вот на балотажа на изборите за президент на България.

 

„Дадох своя глас за демократичното и европейско развитие на страната ни, защото споделям мнението, че политиката на протегната ръка ще сложи край на кризите. А за справянето с предизвикателствата на днешния ден е много важно президентът да работи в партньорство с всички, да бъде помирител и да обединява”, каза още инж. Иван Тотев.

 

България и нейните граждани имат нужда от спокойствие, стабилност и сигурност за бъдещето, допълни Иван Тотев и подчерта, че вярва в мъдрата решителност на пловдивчани, защото Пловдив е градът на Съединението, на вековна толерантност и на мотото „Заедно”, което обединява.

Main Menu