Задигнаха портмоне с банкови карти и 400 лв от момиче

04 Май 2018 14:01

 

Сигнал за кражба разследват служителите на реда в Асеновград. Вчера млада жена се оплакала, че около 16 часа, в търговски обект на пл. „Академик Николай Хайтов“ неизвестен извършител отнел портмонето й. В него тя имала над 400 лева, лични документи и 3 банкови карти. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Взломна кражба била извършена от частен имот в село Отец Паисиево. Вчера 72-годишната собственичка сигнализирала в полицията за липсата на два плазмени телевизора, домакински уреди и различни вещи и инструменти от къщата й. Според потърпевшата, щетата от посегателството възлиза на около 2000 лева. Случаят се разследва от служители на РУ – Хисаря.

 

Криминалисти на Второ РУ работят по сигнал за измама в Пловдив. Вчера служителка в заведение на бул. „Васил Априлов“ разказала, че в края на миналия месец й били отнети 100 лева, под предлог за разваляне на пари. Извършителката била непозната жена, която се представила за магазинерка от съседен търговски обект. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 209 , ал.1 от НК. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu