Арестуваха шофьора, който удари 82-годишен водач

06 Мар 2020 07:55

Пореден случай на агресия на пътя. Шофьор е нанесъл удари на 82-годишен водач в Асеновград, но скоро след това е бил арестуван, съобщиха от полицията. Извършителят на насилието е Гюлхан Т. на 32 г. от Асеновград. Мъжът е криминално проявен за ивършени престъпления по чл.308,ал.2 и чл. 354а, ал.5 от НК Управлявал е черен джип "Мерцедес". 

Припомняме, че за случилото се съобщил в РУ - Асеновград синът на възрастния мъж, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пловдив. В края на работния ден, около 17.30 ч. той отишъл в районното управление и подал сигнал пред дежурния полицай, че днес през деня дал колата си на 82-годишния си баща. Синът поискал да бъде направена проверка за това, че около 15.30 ч. на кръстовище на ул. "Васил Левски" и "Речна" мъж засякъл с джипа си колата, шофирана от баща му, а след това излязъл и нанесъл удари на възрастния асеновградчанин.

 

След това агресивният шофьор си тръгнал, а възрастният човек се прибрал у дома. Там разказал за случилото се на сина си, който го завел в болницата. Медицински преглед установил две повърхностни рани в областта на лицето, а лекарите оставили пострадалия за наблюдение в лечебното заведение заради възрастта му.

Случаят се проверява от полицията в Асеновград. Ще бъдат иззети записи от камери в близост до мястото, за да се установи самоличността на саморазправилия се водач.

Mr. Bricolage
LGarden

Main Menu