Булкки от различни населени места ще си кажат „Да!“ в Асеновград на 10.10.

09 Окт 2020 16:20

 

 

В община Асеновград ще бъдат създадени четири нови семейства на огледалната дата 10.10.20 г. В утрешния ден предстои влюбените да си кажат "Да" официално. Една от двойките е предпочела ритуал в тесен кръг от любими хора – само чрез подписване. Останалите бъдещи младоженци са избрали да преминат през всички обреди и обичаи, като организират сватбено тържество. Два ще бъдат изнесените ритуали, а третата двойка ще се бракосъчетае в ритуалната зала на Асеновград - в НЧ "Родолюбие". Двете бъдещи семейства, които утре ще сключат брак, са от Асеновград, а останалите - от София и Пловдив.
За днес също има записани влюбени, които ще си кажат „Да“. Три са двойките – жители, както на различни населени места от община Асеновград, така от други близки градове. Една сватба е планирана в града на булките и за тази неделя (12.10.20 г.), макар младоженците да са пловдивчани.
Желаещите да сключат граждански брак в Асеновград на огледалната дата 10.10.20 г. са на възраст от 28 г. до 36 г. И въпреки пандемията от коронавирус в България и по света, в Асеновград от началото на годината досега са се бракосъчетали повече от 200 влюбени двойки.

Main Menu