Печат на тази страница

Кметицата на Куклен цъфна в ГЕРБ

07 Фев 2019 11:18

Кметицата на Куклен Мария Белчева, която беше избрана от Зелената партия, реши преди местните избори да премине в ГЕРБ. Заедно с нея документи за членство са поддали и председателят на Общинския съвет Стефан Куцинов, както и други нейни съпартийци, това потвърдиха за PlovdvskiNovini.bg от централата на ГЕРБ Област. По комичното в случая е , че Мария Белчева участва с ДПС и ДОСТ в пуча срещу бившия председател на ОбС от ГЕРБ Пламен Гошев. След тази рокада работата в Община Куклен започна да куца и гръмна скандалът със снегопочистването, което наложи служители на АДФИ да проверяват договорите на Общината.

Явно кметицата е решила да се бори за втори мандат, но заверата с ДПС и ДОСТ доста сринаха имиджа й в общината, и затова е направила хода с включването си в редиците на ГЕРБ. Друг е проблемът, как това ще се изтълкува от структурата на ГЕРБ, които срещу Мария Белчева.

Предстои изпълнителната комисия на ГЕРБ да реши дали приеме кметицата и нейните хора в редиците си, което може да доведе до скандали и противоречие преди изборите. А това ще се окаже добре дошло за ДПС и ДОСТ, които също искат да вземат властта в Куклен.

Main Menu