Членове на ГЕРБ в Куклен започнаха да подават оставки

05 Мар 2019 12:34

Членовете на общинската организация на ГЕРБ в Куклен започнаха да подават оставки. Причината е безпринципното поведение и погазването на устава на партията от новия областен ръководител на ГЕРБ Георги Мараджиев.

На нелегитимно събрание преди няколко седмици, без дневен ред и без да се гласуват предложения, той еднолично и без обяснение наложи ново ръководство на местната структура и вкара членове, които доскоро припознаваха идеите и програмите на БСП и ДПС и които изведнъж се пребоядисаха в гербаджии.

Местните членове на структурата са изпратели декларация в областния офис и в централата на партията, в която ясно, точно и с примери са обяснили, защо е недопустимо това, което се случва със структурата, не само в Куклен, но и в цялата област, но до днес не са получили отговор на нито един от въпросите си. Това мотивира много от по-старите членове на партията да я напуснат. 

Припомняме, че в началото на февруари кметът на Куклен Мария Белчева, председателят на Общинския съвет Стефан Куцинов и още няколко техни души изненадващо бяха обявени за членове на ГЕРБ. Също така беше сменено ръководството на партията в Куклен, което доведе до негодувание сред членовете на ГЕРБ.

Main Menu