Къс мазилка рани 17-годишно момиче

05 Юни 2019 16:30

 

17-годишно момиче е с разкъсно-контузна рана на крака след падане на мазилка от жилищен блок в Пазарджик, съобщиха от Радио „Фокус“ – Пазарджик, позовавайки се на МВР.

Преди обяд днес (5 юни) бил получен сигнал на телефон 112 за това, че част от облицовъчна мазилка на жилищен блок, който се намира в близост до Езиковата гимназия „Бертолд Брехт“ в Пазарджик, е паднала и наранила 17-годишно момиче.

На мястото на инцидента са били изпратени патрул на Районно управление „Полиция“, дежурен екип на пожарната в Пазарджик и екип на „Спешна помощ“. Момичето се е намирало в близост до жилищния блок, когато парче от облицовъчната мазилка се е откъртило и е паднало върху крака му е като е причинило разкъсно-контузна рана.

Пострадалата е транспортирана в болницата в Пазарджик. Няма опасност за живота ѝ. Установени са родителите на детето, подадена е информация до тях за състоянието му. Разяснени са правните възможности родителите да депозират жалба по случая, защото няма данни за престъпление от общ характер.

 

Мястото е оградено полицейска лента от страна на екипите на полицията и пожарната. Ще се предприемат мерки за отстраняване на опасни елементи от мазилката на блока, за да няма други подобни инциденти.

Main Menu