Подпалиха две коли, камион и трактор на бившия кмет на Съединение

08 Авг 2019 20:04

Два леки автомобила, камион и трактор изгоряха при два пожара в град Съединение. Те са собственост на съветника от "Сдружение за Съединение" и бивш кмет от БСП Георги Руменов.

Разследването изяснява причините за пожарите, а според Руменов, който отново ще е кандидат за кметския пост, те са умишлени и имат политически характер, съобщи БНР.

Сигналът за двете пламнали леки коли, паркирани в двора на Георги Руменов, е подаден около 3 часа. Въпреки намесата на пожарникарите единият автомобил е унищожен изцяло, а на втората кола са нанесени щети по предницата.

Малко след това огнеборците са гасили камион и трактор в базата на мелницата, ползвана от Руменов, който се занимава със зърнопреработка. По думите на общинския съветник до момента той не е получавал заплахи.

"Единственото подозрение, което имам в момента, е, че палежите са подбудени от политически характер. В никакъв случай нямам притеснения относно бизнесите ми. Всичко е абсолютно чисто, точно, ясно, прозрачно", заяви бившият кмет на Съединение.

Main Menu