Печат на тази страница

Пенчо Дерузов: Работа, открито управление и решаване на проблемите

01 Окт 2019 20:06

С поднасяне на цветя пред паметниците, издигнати в прослава на съединенци стартира кампанията за местни избори БСП за България. В града на Недялка Шилева и Чардафон Велики социалистите обещаха да работят единно и в името на жителите на своята община. В тържество на младостта, родолюбието и опита се превърна откриването на кампанията, която стартира с рецитал за България и на която среща си дадоха социалисти и симпатизанти. Гости бяха Георги Търновалийски, член на НС на БСП и народен представител, както и депутата от БСП Веска Ненчева. Да подкрепи Пенчо Дерузов- кандидат за кмет на общината бе и Десислава Йорданова, кандидат кмет за р-н Западен на град Пловдив.


„Работа, открито управление и решаване на проблемите, които хората поставят е мотото на нашата кампания.“ сподели Пенчо Дерузов, чиито ангажименти са справяне с въпросите, свързани с благоустройството на населените места, достъпността на здравеопазването и образованието и най-вече грижата за хората в третата възраст, които стават все повече в общината.
В този мандат броя на общинските съветници намалява и те ще бъдат само 13, това е повод за сериозна равносметка на случващото се в общината, коментираха и кандидатите за местния парламент. Сред тях експерти, млади хора, личности с история в професията си и обществения живот. „ Намаляването на съветниците е още един знак, че населените места обезлюдяват, и че местната власт не прави нищо, за да задържи хората тук. Това трябва да се промени и наша, на БСП е задачата да намерим най-вярното решение на демографската криза, която е засегнала общината.“, категоричен бе Дерузов. Според него всеки един от кандидатите на БСП за кметове на населените места е заложил в своята програма реалистични обещания, които могат да доведат до спиране на миграцията на жителите им и да предложат един по- добър живот на младите, които ще изберат да останат и градят живота си в община Съединение.

Main Menu