Печат на тази страница

Възстановиха трафика по АМ "Тракия" след тежката катастрофа

22 Юли 2021 12:09

Възстановено е движението в района на 112-ти км на АМ "Тракия", в посока Бургас, където тази сутрин възникна тежка катастрофа между две коли.

До това се стигна след скоростно преследване на избягал от полицейска проверка автомобил, който промушвайки се с голяма скорост между две други коли блъсна едната и последва тежък инцидент.

По чудо се е разминало без жертви, тъй като в ударената от беглеца кола са пътували мъж, жена и две деца. По-сериозно е пострадала 49-годишната жена, за чието изваждане се е наложила намеса на пожарната със специална техника за рязане на ламарини. Останалите пътници са с по-леки наранявания.

При полицейска операция в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 9 ч. тази сутрин патрул опитал да спре лек автомобил „Фолксваген“, пътуващ в посока Бургас. Вместо да се подчини, шофьорът с пълна газ избягал по магистралата.

След катастрофата той е арестуван.

Близо три часа движението в участъка на магистралата бе затворено и пренасочвано през Пловдив, но вече нормалният трафик е възстановен, увериха от пловдивската полиция.

Main Menu