Кандидатът на ВМРО за кмет на Сопот е Веселин Личев

12 Авг 2019 17:29

На пресконференция в град Сопот евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки представи кандидатурата на партията за кмет на общината - Веселин Личев.

Присъстваха също народният представител Александър Сиди, общинските съветници от ВМРО в Пловдив Стефан Послийски и Нина Гьошева, ген. Димитър Шивиков и местният председател на партията Никола Пингелов.

ВМРО се спира на човек, който е доказал себе си като управленец. Убедени сме, че Сопот ще се управлява отново качествено и смислено. Това е осмислен, а не пожарен избор, каза Джамбазки. Според него дори и да влязат в битка с коалиционния си партньор в управлението на национално ниво ГЕРБ за място в балотажа или кандидатите им се изправят един срещу друг на втори тур, ВМРО ще победи.

Кандидатът за кмет Веселин Личев благодари за подкрепата и говори за екипа и платформата, която предлага, за да се извади Сопот от застоя и изолацията, в която се намира последните 4 години.
По традиция жителите на Сопот държат и ценят ВМРО, защото имаме много обща история, заради подкрепата на барикадите, преди възстановяването на общината и оказаната юридическа помощ при опитите за саморазправа със стачкуващите сопотненци, разкри Личев.
Програмата ми е реалистична, конкретна, визионерска, балансирана, с много креативни идеи, амбициозна, динамична, новаторска и очертава пътя за развитието на всички сектори и сфери в развитието на община Сопот. Необходимо е тя да бъде подкрепена от всички граждани и партии. Тя е отворен документ за Вашите предложения и виждания, за да може всеки един от Вас да допринесе със собствените си идеи за едно ново начало за нашето прекрасно място, което аз наричам „духовното сърце на България“. Със сърце, вяра и Бог - за Сопот, завърши представянето си кандидатът за кмет.

Ангел Джамбазки сподели още, че бившият кмет на Сопот Веселин Личев е човек с опит и размах. Той притежава качества, които ще върнат общината в нормалния ѝ вид. Убеден съм, че на 27-и октомври ще се поздравим с победа, каза евродепутатът.

Народният представител Александър Сиди заяви, че на това състезание ВМРО излиза с едни гърди напред, защото с годините е доказала, че може да бъде стабилен фактор, който да поведе България към по-добро. Вярвам, че г-н Личев и неговият екип са точно това, от което Сопот има нужда, посочи депутатът.

Main Menu