Виолета Христодулова: Време е! За хората, за перспективата и надеждата! За реализиране на възможностите!

21 Юли 2019 17:02

Виолета Христодулова, директор на училището в с. Рогош и общински съветник е кандидатът на БСП за кмет на община Марица. Тя получи 100% подкрепа от съпартийците си на проведената конференция и вече е официалният кандидат на партията за кмет на община “Марица”. При явен вот делегатите гласуваха с пълно единодушие доверие на своя лидер за кметската надпревара.
«Време е! За хората, за перспективата и надеждата! За реализиране на възможностите!Община Марица има всички предпоставки за икономически, образователен, социален, духовен и демографски напредък, но трябва да излъчи силна местна власт. Просперитетът и благоденствието на нейните жители е наш общ избор. Стремежът на Българската социалистическа партия е да създава възможности и равни условия за хората да учат, да работят, да отглеждат децата си, да правят бизнес и да се развиват в своето родно място, на територията на общината», така Виолета Христодулова представи визията за управление. «С тази управленска перспектива БСП – Марица се обръща към всеки, милеещ за своята община жител за подкрепа. БСП не обещава невъзможни неща - посочва варианти и дава надежда! Ние предлагаме целенасочени и последователни действия, затова се обръщаме към гражданското общество за подкрепа.», сподели Христодулова, която представи и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места. Наред с угвърдилите се успешни кметове- Красимир Минков на с.Труд и Александър Иванов на с. Маноле БСП издига и много нови лица. Както и сред кандидатите за кметове, така и в листата за общински съветници на тези избори БСП включва обществено ангажирани личности извън БСП и утвърдени вече политически лица.
Социалистите приеха и политическата платформа, по която бъдещият кмет на общината, кметове на населени места и общински съветници от БСП ще управляват община “Марица”. Акцентите в нея са насочени към подобряване живота на хората в общината, с акцент върху социалната дейност, подобряване на инфраструктурата, политики насочени към опазване на зелените системи, екологията, развитие на културата и утвърждаването на администрация близка до хората и отговаряща на потребностите им. «Програмата ни е е отворена за предложения от жителите на община Марица, за препоръките на бизнеса, професионалните гилдии и гражданските структури, защото считаме, че само в открити дискусии и с пряк диалог, можем да превърнем общината в общ дом», завърши кандидатът на общински кмет.
Виолета Христодулова е третата официална номинация за кмет в област Пловдив след утвърдените кандидати за кмет на БСП в общините Карлово – инж. Манол Манолов и Първомай, където левицата е заложила на Николай Митков. Процесът по номинации ще продължи до края на август, когато ще бъдат утвърдени кандидатите във всички общини на област Пловдив.

 

 

Main Menu