Печат на тази страница

Локомотив загуби домакинството си на Лудогорец при U19

03 Дек 2018 11:54

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 19 години загуби домакинството си на Лудогорец (Разград). "Черно-белите" отстъпиха с 1:3 на "орлите" на края на есенния полусезон в Елитната група. Срещата се игра днес от 14:00 на изкуствения терен на Лаута.

Двубоят започна отлично за "черно-белите", които поведоха в 6-та минута. Капитанът Стефан Тинков засече центриране от ляво и изведе своя отбор напред в резултата. Отговорът на гостите бе мигновен - в следващата атака те успяха да възстановят равенството за 1:1. В 36-та Лудогорец стигна до втори гол. Подаване по земя от ляво бе засечено от играч в зелено, Йордан Йотов първоначално отрази удара, но при добавката Димитър Митков вкара за 1:2.

През втората част Локомотив бе по-активния отбор на терена, а "черно-белите" успяха да затруднят на няколко пъти защитата на Лудогорец след статични положения. Въпреки това, "орлите" стигнаха единствени до нов гол през втората част, който оформи крайното 1:3.

Локомотив ще зимува на 10-то място в класирането на Елитната група с актив от 20 точки. Първенството се подновява в края на февруари.

 

Main Menu