Печат на тази страница

Лудогорец спечели турнира под егидата на Христо Бонев

28 Юли 2019 12:05

Отборът на Лудогорец до 17 години спечели третото издание на международния турнир под егидата на Христо Бонев.

След изиграни 16 срещи, днес,27-ми юли, приключи тазгодишното издание на турнира. В мача за третото място отборът на Будучност Подгорица се наложи над Локомотив Пловдив с дузпи. На големия финал, пред зрители и официални гости на стадион „Искър“ в Самоков, юношите на Лудогорец Разград победиха връстниците си от Вардар Скопие с резултат 2:0.

Специални гости на турнира бяха президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, народният представител и член на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Валентин Милушев и патронът на турнира Христо Бонев. Те връчиха индивидуални награди на най-добре представилите се през тази седмица млади футболисти и им пожелаха устременост и много бъдещи успехи. Купите за първо, второ и трето място раздаде легендата на Локомотив Христо Бонев, който остана доволен от видяното по време на мачовете на турнира.

Резултати за 27.07, събота:

Мач за трето място: Локомотив Пловдив 2:2 Будучност Подгорица (5:6)

Финал: Лудогорец Разград 2:0 Вардар Скопие

Финално класиране:

1-во място Лудогорец Разград

2-ро място Вардар Скопие

3-то място Будучност Подгорица

4-то място Локомотив Пловдив

Напомняме, че тази година в турнира участие взеха 8 отбора – Локомотив Пловдив, Лудогорец Разград, ЦСКА 1948 София, Славия София, Будучност Подгорица (Черна гора), Вардар Скопие (Република Северна Македония) и Ванкувър Олимпикс (Канада). Още снимки и информация – в официалната страница на ДЮШ във фейсбук, последвайте и #hristobonevtrophy.

Организаторите благодарят на всички тимове и техните екипи!

 

Main Menu