Локо U19 загуби на старта от Черно море

13 Авг 2019 12:10

Юношеският отбор на Локомотив до 19 години записа поражение в първия кръг на Елитната група. „Черно-белите“ загубиха като домакини на Черно море (Варна) с 0:2.

В 4-та минута изстрел от пряк свободен на Ставри Юмерски мина встрани от вратата на „моряците“. Гостите отговориха с шут покрай целта. В 28-та минута Черно море откри резултата чрез Велислав Василев. Седем по-късно варненци стигнаха до второ попадение. Денислав Ангелов напредна от дясно по атаката на „моряците“ преодоля вратаря на Локомотив и се разписа за 0:2.

В 55-та минута домакините можеха да върнат един гол. Николай Джелебов пусна пас към Николай Борисов, който шутира, но стражът Стефан Петков спаси. Черно море отговори с няколко опасни атаки и греда. В 75-та минута Сашо Лебанов също беше близо до гол, като далечният му удар бе отразен от вратаря на „моряците“. Пет минути преди края Черно море стигна до дузпа заради нарушение на Петър Петров. Вратарят на Локомотив Кристиан Томов се намеси отлично и отрази наказателния удар.

На 14 август от 18:00ч. Локомотив отново ще домакинства. Момчетата на Васил Гърков се изправят срещу Берое (Стара Загора).

 

Main Menu