Отборът на Интер Милано очаровани от забележителностите на Пловдив

12 Фев 2020 10:41

Футболният отбор на италианския гранд Интер Милано, който гостува Пловдив за участието си в поредицата от детски футболни турнири за набор 2008 Атрим Супер Старс Къп 2020 , който се проведе миналия уикенд остана изключително очарован от престоя си в града под тепетата. Децата и треньорите имаха организирана туристическа обиколка на забележителностите на града.

Те посетиха Стария град , Античния театър, Римския стадион и Капана. След изиграването на мачовете на отбора за деня в турнира гостите от Милано посетиха известния със своята страхотна средиземноморска кухня ресторант Порто Греко. Там целия отбор имаше специално приготвена вечеря за малките футболисти, а те от своя страна не останаха по назад със суперлативите към вкусната храната и обслужването на целия персонал.

Отбора си направиха снимки в ресторанта и подариха на собственика господин Радослав Куцев клубни артикули на Интер. Ръководителя на футболния тим сподели, че за първи път е в България и с голямо удоволствия ще очаква следващото издание на турнира за да гостуват отново в прекрасния Пловдив.

Main Menu