Спартак продължава с убедителните победи

28 Мар 2022 10:55

Спартак постигна нова убедителна победа, след като победи с 7:0 тима на ФА Пловдив в мач от 21 кръг на А - Регионална група.

Двубоят се игра в слънчевия неделен следобед на стадион "Пловдив" и започна вихрено за "гладиаторите" като още в 7' Васил Стойчев напредна отдясно, центрира и сложи топката на крака на Доминик Дюлгерски, който от границата на наказателното поле откри резултата.

Само три минути по- късно Валентин Сливов центрира отляво и Дюлгерски за втори път прониза вратата на ФА Пловдив.

Спартак продължи да атакува и последваха пропуски на Дюлгерски и Юруков.

В 26' Тодор Тимонов изпълни страхотен пряк свободен удар от 30 метра, топката срещна страничната греда и попадна в мрежата за 3:0.

В 44' Георги Лазаров намери Дюлгерски, който от границата на наказателното поле със страхотен диагонален удар направи резултата 4:0 преди почивката.

В 52' Димитър Юруков отправи бомбен удар от 23 метра, а топката се заби в горния десен ъгъл за 5:0.

В 66' Валентин Сливов навърза двама защитника на противниковия отбор и стреля покрай вратаря Арсов за 6:0.

Още в следващата атака резултата стана 7:0, след като защитник на гостите се опита да избие топката, но тя рикушира в крака на Дюлгерски и попадна във вратата на ФА Пловдив.

Така Спартак е абсолютният лидер в А- Регионална група като от 20 мача има 60 точки и е с голова разлика 98:3, а "гладиаторите" вече имат 14 точки преднина на върха.

В следващия 22 кръг в събота, 2.04. Спартак гостува на тима на Марица Милево.

Състав: Д. Георгиев (Т. Делиянчев), В. Стойчев, А. Стойчев (Х. Доков), К. Милев, Г. Йотовски (Ц. Вълчинов), Т. Тимонов (А. Маргаритов), К. Георгиев, Г. Лазаров (Л. Цеков), Д. Юруков, В. Сливов, Д. Дюлгерски

Main Menu