Асен Николов: Доволен съм от победата, но не и от играта

03 Апр 2019 14:28

Старши треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов коментира успеха над Академик София. 

"Доволен съм най-вече от победата, която ни беше нужна, за да влезем в Топ 4 на класирането. Не съм много доволен от начина, по който влязохме в мача. Преди почивката имам сериозни забележки, бяхме разконцентрирани", заяви специалистът след края на срещата.

"През втората част се коригирахме, бяхме достатъчно агресивни в защита и натрупахме разлика, което не позволи да съхраним някои от играчите за финалите в Балканската лига. За там ще се борим да изпълним очакванията на ръководството и да се преборим подобаващо", каза още Асен Николов.

"Доволен съм от победата, важен мач за нас. След като победихме в Самоков, сега трябваше да затвърдим този успех. Нормално е при сгъстената програма различни играчи да играят повече или по-малко, за да се съхраним. Най-важното е, че останахме здрави, защото ни предстои сериозен уикенд в Балканската лига. Смятам, че сме готови за нея. Трябваше ни малко време след смяната на треньора, мисля че нещата се получават и се надявам да го покажем и в следващите срещи, които са най-важни", заяви най-опитният в състава на Академик Бултекс 99 Александър Груев.

Main Menu