Черно море- Ботев 0:0, Тодор Неделев напусна терена контузен

02 Дек 2017 16:01

Черно море и Ботев се оттеглиха на почивка при резултат 0:0 след края на първото полувреме в мача помежду им.

В 29-ата минута "канарчетата" поискаха дузпа за игра с ръка на Онджей Сукуп в наказателното поле. Чешкият защитник овладя с крак топката във въздуха, а след това тя го удари в ръката. Нямаше обаче умисъл в действията на футболиста и реферът Николай Йорданов правилно не отсъди дузпа. Малко след това Тодор Неделев опита своя мерник отдалеч.

В 38-ата минута Главният съдия изпрати Лъчезар Балтанов да смени своя клин, който се различаваше по цвят от жълтите гащета на "канарчетата". По правилник клиновете на играчите трябва да са в един цвят с шортите. Секунди след това Фелипе Бризола нанесе нисък удар, а Тодор Неделев напусна игрището контузен. и мястото ма зае Густаво Алфонсо.

Последваха силни минути за "моряците". В 42-ата минута Мариян Огнянов се подхлъзна на десетина метра от голлинията и не успя да засече хубаво пас на Марек Кузма. Трябва обаче да се каже, че и пасът към Мацата не бе никак добър. Само минутка по-късно капитанът на варненци Георги Илиев прати топката в страничната греда след изстрел с глава.

Main Menu