Транспортна фирма засилва подкрепата си за Ботев

10 Авг 2018 17:11

Транспортната компания "Петко Ангелов БГ" ЕООД увеличава финансовата си подкрепа към ПФК "Ботев". Фирмата, с която Клубът е в партньорски отношения ще засили помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа.

Всички формации от "жълто-черната" академия ще носят на гърдите на официалните си фланелки логото на превозвача.

Новият етап от сътрудничеството между двете страни бе представен пред обществеността на нарочна пресконференция с участието на изпълнителния директор на "Ботев" Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

"Г-н Ангелов е част от голямото "жълто-черно" семейство и пленен от идеята "Ботев Пловдив". Той е партньор на Клуба от миналата година, но сега отношенията ни стъпват на по-висока плоскост. Г-н Ангелов изяви желание и се ангажира да допринесе за развитието на Клуба и на талантите от нашата школа", заяви изпълнителния директор "Ботев".

"Миналата година помогнахме на "Ботев" с предоставянето на автобус, сега продължаваме с подкрепа към школата. Желанието ми е нашата фирма да допринесе за развитието и интегрирането на младите футболисти, защото в бъдеще те трябва да изградят основата на един силен отбор", каза Петко Ангелов пред журналистите.

 

Червено
© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu