Появи се ВИДЕО от боя между феновете на Ботев и Локо, боят е бил уговорен предварително. Бултрасите към Лаута арми излъгахте четири пъти

05 Дек 2018 16:16

Официалната фейсбук на Бултрас даде информация относно боя между двете агитки и пусна видео от боя. 

За последен път отговаряме на черно-белите демагози. Няма да обръщаме голямо внимание на до болка познатите и банални фрази за "ДПС" и "електорати", те са смешни, особено когато идват от устите на хора, които имат човек по групите, кайто е в изборните листи на същата партия.

Да запомнем с по-важните неща. Хора от Арис не е имало. Лъжа номер 1.

Второ, бихте ли обяснили на хората, които имат по-голям коефициент на интелигентност от 35 как някой си вика полиция за подкрепление? Откога органите на МВР са мутри под наем? И как така си викаме полиция за подкрепление, а същото това подкрепление арестува масово нашите хора? Не ви ли е неудобно да говорите за протекция от полицията като дори и на случката си водехте ченгето от групите ви? Истината е, че пробихме полицаите на заведението, дойдохме и ви направихме първа, а куките дойдоха няколко минути след това в наш гръб.

Лъжа номер 2. За какви неспазени уговорки говорите? Уговорката беше бой без оръжия. Нашата група с голи ръце, вашата- 3 минути бомбардиране с бомби, ракети и коктейли, без да се осмилите да приближите до нас, изключвайки 4ма човека, един от които припадна. През това време половината ви хора бягат през пасарелката.

Лъжа номер 3.
Седмица преди дербито, организацията беше ясна. Отиваме и сядаме в заведението, в което се събирате преди всеки втори ваш важен мач, а именно "При Сандо". в 10:00ч. Вие, гнусни лъжци, с какви очи говорите за наши резервации, колко пъти фенове на Ботев са се събирали в Южния полъх на Полиграфията преди дерби? 1? Кога бяхме ние на линия сутринта и кога вие? Как така отиваме в 10:00 във вашето заведение и вие излизате като най-големите путки да говорите обратното, за да излезете от положение. Тук оставяме на всеки пловдивчанин, а и на фенове на други отбори, които са наясно с нещата, сами да преценят кой е отишъл в заведението на другите.

Лъжа номер 4.
Нека всеки средно интелигентен човек види клипа и си направи изводите. Уговорка за чист бой, едните пробиват куките и отиват с чисти ръце, другите въоражени с бомби, мятат и бягат през пасарелката един през друг без да искат физически контакт.

Дерзайте!

 

Main Menu