Бултрасите с нов отговор към Лаута Арми

07 Дек 2018 18:36

Изминаха два дни от дербито на Пловдив. Дерби, белязано от тоталната жълто-черна доминация. Два дни, през които Пловдив ликува, а шепа болни мозъци бълват лъжи, заблуди и небивалици една след друга.

След всяко дерби има задържани лица, които по някакъв начин са нарушили разпоредбите и законите. Дали са внасяли пиротехнически изделия или други забранени предмети, дали са скривали лицата си с маски, дали са нарушавали обществения ред, дали нещо друго, това се случва постоянно. Привърженици на Ботев Пловдив бяха задържани и съдени по същите точки на предходното дерби, има такива и сега. Явно са пострадали и привърженици на противниковия отбор. Вместо обаче организираните им структури да атакуват безумните части на изменения Закон за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, те използват наказаните им привърженици, за да нападнат нас и да внушат откровени лъжи в публичното пространство.

Първо

Ние, за разлика от тях, нямаме тази практика да внасяме пиротехнически средства със съгласието и знанието на органите на реда. Не сме имали и нямаме „отлична комуникация с органите на реда за това кога, как и какви средства да вкараме”. Нека си дават личните карти срещу факли, щом смятат това за редно.

Второ

Лицето, което е повод на поредния им жалък опит за изкривяване на истината, е привърженик на Ботев Пловдив. Вероятно както много други служители на МВР, които се интересуват от футбол, са привърженици на един от двата клуба. Тук обаче искаме да попитаме какво значи „краен привърженик”?

Лицето, упоменато от тях, не е член на групите в BULTRAS. Лицето, упоменато от тях, не участва в каквито и да било сблъсъци между двете публики. Лицето, упоменато от тях, не използва служебното си положение, за да помага на привърженици на Ботев Пловдив да остават безнаказани от закона. Защо те твърдят това? За да изопачат за пореден път истината.

Истината, че всичко е точно обратното. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Иванов Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, е член на една от трите им най-крайни фенски организации. Точно техен привърженик, лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е участвал в сблъсъци между двете публики, изключение не прави и възникналият инциден от онзи ден, когато отново същият присъстваше на случката, облечен с артикул на същата тази крайна група. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е помагал на техни привърженици, които са нарушили закона, да останат безнаказани, използвайки вътрешна информация.

След като те искат да бъдат взети мерки и ние ще попитаме ръководните структури на МВР кога лицето Атанас Иванов Качаков ще понесе последствията си за „извънкласните” си дейности?

Ще бъде ли направено вътрешно разследване за това къде е било въпросното лице през вечерта на 04.12.2018г.?

Ботевисти, ние нямаме полицаи, които да ни оправят кашите, нямаме практиката да си сътрудничим с органите на реда, нямаме практиката да им даваме информация срещу дадени лица, нямаме полицаи по групите. Истината винаги излиза наяве, а по повод поредния опит за изкривяване на истината от страна на малцинствените групи, народът отдавна е казал „Крадецът вика дръжте крадеца”!

Обединени фракции BULTRAS

bultras.com

Main Menu