ЦСКА и Ботев Пд закриват сезона на Армията

16 Дек 2018 10:50

ЦСКА-София и Ботев (Пловдив) ще изиграят последния официален мач в България за 2018 година. Дербито крие сериозна интрига, защото за червените победата е задължителна, защото в противен случай разликата с водача Лудогорец може да стане почти непреодолима. Съставът на Нестор Ел Маестро вкара само два гола в последните си три мача и това е очевиден проблем.

Старши треньорът на Ботев Николай Киров едва събра група за мача. Той повика за гостуването в София цели четирима юноши заради отсъствието на контузените Радослав Терзиев и Костадин Ничев, както и наказания Димитър Пиргов. Защитното каре ще бъде разместено, като ветеранът Йордан Минев ще действа в центъра до Кристиан Димитров, а крайни бранители ще са Филип Филипов и Джонатан Перейра.

В халфовата линия на пловдивчани ще играят Лъчезар Балтанов и Серкан Юсеин, пред тях ще са Неделев, Антонио Вутов и Густаво Афонсо, а атаката ще води Стивън Петков. Единствените двама опитни полеви футболисти на пейката ще са Васил Шопов и Диого Кампос.

По-рано през сезона двата тима направиха нулево равенство в Коматево.

 

Вероятни състави:

ЦСКА-СОФИЯ: Черниаускас; Манолев, Чорбаджийски, Бодуров, Жеферсон; Малинов, Р. Пинто; Десподов, Тиаго, Е. Джеси; Мауридес
Старши треньор: Н. Ел Маестро
БОТЕВ ПД: Кайзер; Филипов, К. Димитров, Й. Минев, Джонатан; С. Юсеин, Балтанов; Неделев, А. Вутов, Г. Афонсо; С. Петков

Main Menu