Ботев отново се насочи към голмайстора на Втора лига

29 Дек 2018 12:30

Ботев (Пловдив) се прицели в звездата на Втора лига и Царско село Георги Минчев, твърди "Меридиан Мач". Нападателят, който към днешна дата е голмайстор на втория ни ешелон, е желан от "канарчетата" още сега. Трансферът обаче вероятно ще стане много трудно, защото таранът е основното оръжие на Царско село в битката на тима за промоция в елита.

Добрата новина за Ботев е, че договорът на Георги Минчев изтича в края на сезона, което означава, че ръководството на втородивизионния тим все пак би разгледало оферта за нападателя, защото той ще се превърне свободен агент през лятото. На този етап от Ботев не бързат да водят каквито и да е преговори за Минчев. Такива ще стартират още в началото на януари, когато "жълто-черните" ще имат право да разговарят и със самия футболист, защото тогава ше остават по-малко от 6 месеца от настоящия му контракт с Царско село.

Самият футболист не иска да остава при лидера във Втора лига, а му се играе в клуб с богата история и многобройни фенове. Ботев отговаря на желанието на Минчев. Очаква се в началото на януари да има сериозна работа по трансфера на нападателя в Коматево, като засега сякаш е по-вероятно той да дойде в Ботев след края на сезона, когато "канарчетата" няма да дължат трансферна сума за правата му.

Ботев за втори път иска Георги Минчев като при последния път не се стигна до трансфер. 

Main Menu