Кристиан Димитров не иска в Левски още от сега

30 Ян 2019 11:34

Защитникът на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, който е сред основните трансферни цели на Левски, е бил категоричен и пред свои близки и пред агента си Любомир Корадов, че предпочита да доиграе сезона с жълто-черния екип.

Младият футболист, който се наложи уверено в титулярния състав на Николай Киров, е амбициран да продължи развитието си и да натрупа още опит и игрова практика на високо ниво, преди да мисли за трансфер. Освен това той е изразил опасения, че на “Герена” няма да може да получи необходимото му на този етап от кариерата игрово време предвид жестоката конкуренция в лицето на играчи като Давид Яблонски и Нуно Рейш.

В момента Кристиан Димитров се радва на приятелско отношение от по-опитния Димитър Пиргов, който преди време игра и за Левски и е уверен, че с неговата помощ и съвети ще вдигне още повече нивото си. Все пак, както каза и треньорът му преди няколко дни, до затварянето на трансферния прозорец не може да се дават никакви гаранции. На този етап обаче изглежда по-логино евентуален трансфер на Димитров в Левски да бъде реализиран най-рано през пролетта.

“Меридиан мач”

Main Menu