Печат на тази страница

Още една добра новина за подновяването на строежа на "Колежа"

12 Фев 2019 00:15

Официалният сайт на Ботев излезе с официално съобщение, че има начин ремонтът на стадион "Христо Ботев" да бъде финансиран под формата на заем от Фонд за градско развитие.

Уважаеми Ботевисти,

Днес, 11.02.2019 г., се проведе работна среща между представители на Ръководството на ПФК Ботев АД и представители на Фонд за градско развитие.

На срещата бе потвърдено, че след полученото миналата седмица от УО на ОПРР становище и получените писма за принципна подкрепа от междинното звено при Община Пловдив за финансиране чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ ОПРР 2014 – 2020, както и на кмета на Община Пловдив, проектът „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“ попада в обхвата на дейностите, които са допустими за финансиране и е възможно той да бъде финансиран под формата на заем от Фонд за градско развитие.

На срещата бяха обсъдени необходимите действия, които следва да бъдат извършени, както и документите, които следва да бъдат представени от ПФК Ботев АД по отношение на функционалността на обекта, изискванията към бизнесплана и предоставяне на необходимите обезпечения.

Main Menu