Златомир Загорчич: Направихме достатъчно ситуации, но не успяхме да вкараме гол

16 Фев 2019 20:08

Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след загубата на тима от Ботев (Пловдив). Днес “белите” допуснаха поражение с 0:1 от “канарчетата”, а специалистът бе доволен от показаното на терена, с изключение на първите 10 минути.

“През първите 10 минути влязохме колебливо и Ботев успя да вкара гола. След това ние контролирахме нещата. Направихме достатъчно ситуации, но не успяхме да вкараме гол. Мислим за следващия мач и ще опитаме да спечелим. Съдията пусна да се играе и след 10 секунди прекъсна играта заради двама души, които лежаха на земята. След това взе решение да изгони нашия вратар. Съдиите винаги са прави. Нормално е да грешат. И ние грешим и си изпускаме нервите. Ще се опитваме в следващите мачове да играем футбол. В голяма част от мача контролирахме събитията. С времето ще показваме все по-хубави игри. Това са футболистите, с които разполагаме. Винаги може и по-добре. Доволен съм от мача, с изключение да първите десет минути. Физически сме подготвени добре”, коментира Заги.

Халфът на Славия Дарко Тасевски сподели първите си впечатления след загубата на тима с 0:1 от Ботев (Пловдив). “Белите” допуснаха поражение, но опитният халф остана доволен от представяното на състава.

“Постарах се да отиграя положението по най-добрия начин, но вратарят спаси. Играхме добре, имахме положения, но записахме поражение, което не заслужавахме. Контролирахме срещата, създадохме положения, но изпуснахме точки. Изнерви се мачът. Нямаше да има нерви, ако съдията си беше свършил работата. Аз мислех, че има фаул за нас, а той даде червен картон на Джерия”, заяви Тасевски.

“Има още много мачове до края на сезона, ще бележим голове и ще печелим”, добав още той.

Main Menu