Лудогорец - Ботев (Пловдив) 1:0, вижте стартовите състави!

19 Фев 2019 14:37

Отборите на Лудогорец и Ботев (Пловдив) играят при резултат 1:0 в срещата от 22-ия кръг на Първа лига. Джоди Лукоки беше точен в 47-ата минута.

 

Още в първата минута домакините можеха да поведат в резултата. След хубав пробив на Вандерсон отляво Кайзер се намеси добре и изпревари Лукоки. В 7-ата минута Неделев стреля от фаул, но Илиев плонжира и изби. Минута по-късно Кардосо също стреля от над 20 метра, но вратарят на "орлите" без проблем спаси.

В 30-ата минута Шопов стреля над вратата от добра позиция в наказателното поле.

Най-добрата възможност за шампионите дойде в 37-ата минута, когато Лукоки отлично преодоля двама бранители на десния фланг и центрира към Вандерсон, който на няколко метра от голлинията прати топката в аут с левия крак.

Буквално в последните секунди преди почивката "канарчетата" имаха още един добър шанс, тъй като Недялков се подхлъзна в малкото наказателно поле, но играчите на Ботев се засуетиха и не успяха да завършат с удар към вратата на шампионите.

И двата отбора са силно амбицирани за победа, тъй като "орлите" не започнаха по най-добрия начин пролетния полусезон, правейки изненадващо нулево равенство с последния Верея.

"Канарчетата" се поздравиха с победа над Славия и заемат място в Топ 4 в елита, само на четири точки разлика от третия Левски.

 

 

ЛУДОГОРЕЦ - БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 0:0

ЛУДОГОРЕЦ: Пламен Илиев, Сисиньо, Козмин Моци, Рафаел Фостър, Антон Недялков, Яцек Горалски, Лукас Саша, Марселиньо, Джоди Лукоки, Вандерсон, Клаудиу Кешерю

БОТЕВ (ПД): Даниел Кайзер, Джонатан Перейра, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Еберт Кардосо, Радослав Терзиев, Васил Шопов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Антон Карачанаков, Антонио Вутов

Main Menu