Печат на тази страница

Николай Киров: Срещата беше важна, гоним четвъртото място

13 Апр 2019 20:07

Твърде малко положения за нашия отбор. По този начин няма как да печелим, коментира треньорът на Ботев Пд Николай Киров след загубата с 0:2 от Черно море.


"Малко положения създадохме в този мач. Черно море се възползваха, имат бързи хора, вкараха два гола и заслужено спечелиха. Проблемът не бяха определени ситуации, не владеехме топката, трябва да гледаме напред, идва мач за Купата", каза още той.

Наставникът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира поражението на тима с 0:2 у дома срещу Черно море в двубой от 29-ия кръг на Първа лига.

"Малко положения създадохме в този мач, малко ситуации имахме, почти нямахме, Черно море се възползваха, имат бързи хора, вкараха два гола и заслужено спечелиха. Проблемът не бяха определени ситуации, не владеехме топката, трябва да гледаме напред, идва мач за Купата", каза още той.

"Срещата днес беше важна, ако бяхме победили, щяхме да имаме преднина в първенството, гоним четвъртото място. Няма как тази среща да ни се отрази, това ни е първа загуба тази година, двата турнира са с различен заряд", добави Киров.

"В офанзивен план липсваха опции и затова не направих трета смяна, но в такъв дълъг шампионат и контузиите са част от играта", заяви треньорът на Ботев Пловдив.

Main Menu