Белия притеснен за Кайзер

02 Май 2019 09:19

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров е силно притеснен за вратаря Даниел Кайзер. Полският страж продължава да не е подписал нов договор с клуба. Все по-усилено се говори, че Кайзер може да премине на "Герена" като свободен агент.

Резервата Иван Чворович също е с изтичащ контракт, който няма да бъде удължен. Реално от юни Ботев ще бъде без вратар, ако договорът на Кайзер не бъде преподписан заради проблемите с неговата агенция, която иска сериозна комисиона. Това забавяне и протакане сериозно притеснява Белия. Може да се окаже, че за пореден трансферен прозорец Киров ще трябва да гради нов отбор. Кристиян Димитров и Тодор Неделев пък са спрягани за ЦСКА-София. Това би отворило пробойни в три от най-невралгичните зони. Сред набелязаните за поста под рамката е стражът на Верея Кристиян Кацарев.

Никой в Ботев засега не мисли за лятната селекция, довериха от клуба. Приоритет е финалът за Купата на България и едва след него Белия и спортният директор Адалберт Зафиров ще имат среща с ръководството.

"Тема Спорт"

Main Menu