В Турция: Фенербахче изготвя доклад за Неделев, гледа го и на финала

06 Май 2019 17:00

Бъдещето на Тодор Неделев остава неясно и се говори много усилено за негов трансфер. Вчера се появи информация, че той е бил подписал предварителен договор с ЦСКА и от 1 юни ще е играч на червените. 

Това беше опровергано от самия Неделев в интервю пред Спортал, а информацията беше доста подвеждащата, защото няма как играч, чийто договор да приключва през следващото лято да подписва предварителен договор. Това може да се случи само ако на играч му остават 6 месеца от договора и той може да подпише предварителен договор. 

Днес в турските медии се появиха информации, че турският гранд Фенербахче има много сериозен интерес към Неделев. Скаути на тима вече изготвят доклад и ще го представят след края на сезона на ръководството, треньорите и спортно-техническите директори. Неделев е бил наблюдаван и според информациите от турските медии интересът към него е от октомври.

Фенербахче изживя тежък сезон и догодина няма да играе в евротурнирите, но амбициите на собствениците от фамилията Коч, една от най-богатите в Турция е да вдигнат отбора през следващия сезон и той отново да се бори за титлата в Турция и участие в Шампионска лига. 

За интерес към Неделев отстрана на Фенербахче се говори от доста време. 

Иначе самият играч заяви, че предпочита трансфер в чужбина през лятото, но само ако има изгодна оферта, която го удовлетворява. През зимата Неделев отхвърли оферти от азиатски страни. 

Main Menu