Киров: Днес бяхме по-живички, Неделев имаше мускулен проблем

24 Май 2019 23:00

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров коментира представянето на неговия тим след загубата с 0:1 от ЦСКА. Киров се зарадва на факта, че неговият отбор е бил „по-живичък” след краха за Купата на България и изрази съжалението от факта, че тимът му е загубил в последната минута.

„Бяхме малко по-живички, тъй като със самите мачове играчите ще излязат „от дупката”, в която се намират. Лошо е, че загубихме накрая. Пак е болезнено, но хубаво е, че сезонът свършва и ще имаме време да излезем „от дупката”, коментира Киров.

„Това е нормално да сме немотивирани. За нас загубата във финала е голяма драма, но самите мачове ще подобрят това състояние. Днес бяхме по-живички, пак ще кажа”, продължи наставникът.

„През първото полувреме беше същото, както беше и преди с ЦСКА. След 70-ата минута, когато настъпи умората, излязоха някои основни играчи, и бяхме притиснати. Те си имат сериозни достойнства, разминахме се и накрая за жалост допуснахме гол”.

„Още на почивката Тодор Неделев имаше проблеми, но след отиграването на първата топка бе заменен. Има мускулен проблем”, завърши Николай Киров пред Диема спорт.

Main Menu