Ботев с първо домакинство през сезона

21 Юли 2019 01:08

Ботев приема Дунав в първото си домакинство този сезон. Срещата е от втория кръг на efbet Лига е днес от 18:45ч. на футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево.

Ботев стартира с равенство сезона - 0:0 срещу новака Арда в Кърджали. Срещата продължи два дни, след като в първия ден бяха изиграни едва 4 минути, но силен порой наложи отлагането на двубой за неделя, когато мачът се доигра от 4-та минута. Иначе Ботев разочарова и остана единственият отбор в елита ни, които в първия кръг на новия сезон не успя да отправи нито един точен удар в очертанията на вратата на противника. В същото време Дунав започна ужасно сезона като загуби у дома с 1:4 от Левски.

В Ботев с контузии са Джонатан Перейра, Атанас Зехиров и Александър Тонев. Хубавата новина е завръщането на Антонио Вутов, който заради наказание не игра в първия мач в Кърджали.

През седмицата в Ботев пристигна оферта за Кристиан Димитров от Румъния. На този етап обаче Димитров остава в Ботев. Ботев се подсили през седмицата с нов халф, това е хърватинът Марко Перван, който идва от хърватския Осиек. Перван попадна в груптаа за двубоя днес и може и да дебютира.

Съдия на двубоя ще е Николай Йорданов.

Вероятни състави:

Ботев: Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Радослав Терзиев, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Антон Карачанаков, Тейлон

Дунав: Благой Макенджиев, Георги Динков, Мартин Ковачев, Илия Мунин, Александър Исаевски, Диян Димов, Самир Аясс, Иван Селеменев, Самуел Инкоом, Стефан Христов, Ахмед Ахмедов

Main Menu