Ботев с равенство срещу Етър, още търси първа победа като гост /видео/

03 Авг 2019 20:42

Ботев направи 2:2 при гостуването си на Етър в среща от 4-ия кръг в елита. Пловдивчани повеждаха на два пъти чрез Неделев в 4-та и Перван в 44-та, но домакините изравняваха първо чрез Дюлгеров в 38-та, а след това и чрез Младенов в 52-та.

В 4-та минута Ботев успя да поведе, Тейлон продължи топката към Неделев, който стреля с изстрел от наказателното поле и реализира за 0:1.

В 38-та минута Етър изравни, след центриране от корнер на Красимир Станоев Боджадж успя да играе с глава и продължи топката към Александър Дюлгеров, който от около 3-4 метра с глава засече за 1:1.

В 44-та минута Ботев върна аванса си. Филип Филипов центрира чудесно в наказателното поле, където Марко Перван засече с глава за 1:2.

В 52-та минута Етър отново изравни. Филип Филипов се опита да изчисти топка с глава, но тя беше посрещната от Даниел Младенов, който стреля от около 20-на метра и не остави шансове на Аргилашки за 2:2.

Ботев все още търси първата си победа като гост, след като направи равенство и загуби в последните си две гостувания.

В класирането Ботев е шести с 5 точки, а Етър е осми с 4, любопитно е, че Етър от началото на сезона има само равенства.

Етър: Христо Иванов, Здравко Илиев, Александър Дюлгеров, Артьом Артюнин, Кольо Станев, Красимир Станоев (Йордан Апостолов 72 мин.), Светослав Ковачев, Никола Колев (Яни Пехливанов 88 мин.), Румен Руменов, Даниел Младенов, Флорент Боджадж (Иван Стоянов 67 мин.)

Ботев: Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов (Кристиан Добрев 66 мин.), Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Марко Перван, Тейлон (Александър Тонев 46 мин.)

Main Menu