Левски дава 850 хил. евро на Ботев за Неделев

06 Авг 2019 10:41

Левски се опитва по всякакъв начин да привлече звездата на Ботев Тодор Неделев, като заместник на проданения в ОАЕ Давиде Мариани. 

Сините са предложили 850 хил. евро на Ботев за правата на Неделев, според различни информации Ботев ще запази и 10 процента при следващ трансфер на Неделев. Другият вариант е Левски да даде 900 хил. евро и да вземе всички права на Неделев. 

Все още от двата клуба, както и самият футболист мълчат за евентуален трансфер. 

Ботев вече отхвърли една солидна оферта от 700 хил. евро от румънския Университатя Крайова за Кристиан Димитров. Според непотвърдени информации обаче Ботев се е съгласил да продаде защитника, но той не е пожелал да напуска и веднага след това подписа нов договор с клуба. 

Любопитно беше и мнението на треньора Желко Петрович след мача с Етър. Сърбинът заяви, че ако Кристиан Димитров бъде продаден ще си тръгне и той, това беше след мача с Дунав. След двубоя с Етър обаче сърбинът заяви, че ако офертата е прекалено изгодна за клуба то тогава може и да се стигне до трансфер, въпреки че това няма да се отрази никак добре на отбора. 

Дали ще има трансфер или Ботев ще откаже сумата за трансфера ще разберем в следващите дни. До затварянето на трансферния прозорец в България пък има още цял месец.

Main Menu