Печат на тази страница

Павел Колев: Да, искаме Неделев и Кристиан, от Неделев не сме се отказали още

08 Авг 2019 12:01

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи много интересно изказване относно бъдещ трансфер на Левски. Той заяви, че Левски иска да привлече Кристиан Димитров и Тодор Неделев. Дори отборът не се отказал от привличането на Неделев и според Колев работи по въпроса като ще наеме екип от специалисти, които да "влязат" в главата на Неделев и да го убедят.

"Най-нормалното за Левски е да се фокусира върху добрите български футболисти. Това е приоритет в политиката, що се отнася до трансфери. Левски се интересува и продължава да се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. От десетина дни №8 при нас е свободен. Не само като позиция на терена, и като номер."

За Тодор Неделев няма да влизам в подробности, работим съм с него в националния отбор. Той е страхотно момче. Той е на кръстопът и сам трябва да вземе решение за професионалната си кариера какво иска. Тя е в апогея си и оттук нататък е въпрос на негово решение, какво иска да постигне.

Работим по въпроса да наемем екип от специалисти да влезем в главата на Тодор Неделев и да го убедим. Самият футболист трябва да реши какво иска и смятам с това да приключа.

Main Menu