Печат на тази страница

Ботев се издъни жестоко! Падна от Царско село у дома /снимки + видео/

10 Авг 2019 19:51

Жестока издънка на Ботев, пловдивчани загубиха у дома с 0:2 от новака в елита Царско село, който не само, че беше само с една точка до този момент, а имаше и само един отбелязан гол.

Точен на два пъти за гостите беше Родни Антуи, разписал се в 84-ата и 89-ата минута.

"Канарчетата" все още не могат да намерят точния си футбол под ръководството на Желко Петрович, докато за гостите им от София това беше първи успех в елита на страната.

По-чистите положения бяха в полза на тима на домакините, но те така и не успяха да отбележат първи гол, след което бяха наказани.

ТОПСПОРТ проследи на живо за потребителите си случилото се на терена:

Първото полувреме не предложи кой знае колко опасности пред двете врати. Динамика се забелязваше в началните минути от тази част, но след това играта се водеше предимно в средата на терена.

Териториалното надмощие на домакините бе безспорно, като те опитваха всячески да притиснат съперника си и да го принудят да сгреши.

Стражът на Царско село имаше доста повече работа от този на домакините през първото полувреме, като отрази успешно изстрели на Тонев, Вутов и Неделев.

Филип ван Арнем бе принудително заменен още през първото полувреме, а Пиргов накуцваше с левия си крак преди паузата, след съприкосновение с футболист на Царско село, което определено не бе добра новина за Петрович.

 

Второто полувреме не се различаваше съществено от предходното.

В игра се появиха Крис Добрев и Тейлон, което раздвижи допълнително играта на Ботев (Пловдив).

В края на мача неприятностите за домакините станаха с две повече, като Родни Антуи се разписа на два пъти - в 84-ата и 89-ата минута на двубоя.

 

Първо той простреля Аргилашки със страхотен изстрел със странична ножица, а след това бе изведен сам срещу вратаря и не сгреши, подпечатвайки първия успех за столичани в елита на страната.

 

 

Ботев: Георги Аргилашки, Еберт Кардосо, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Антонио Вутов, Марко Перван, Александър Тонев

Царско село: Мартин Димитров, Реян Даскалов, Густаво Роса, Емануил Манев, Ивайло Марков, Антонио Георгиев, Родни Антви, Уесли Ната, Божидар Кацаров, Веселин Минев, Георги Минчев

Main Menu