Петрович: Важни три точки... Неделев, за нас той е като Меси /видео/

24 Авг 2019 20:17

 

Наставникът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович бе доволен от победата с 2:1 над Витоша (Бистрица). Специалистът е на мнение, че играта на “канарчетата” не е била на отлично ниво, но най-важно е било да се вземе победата. По отношение на състоянието на Тодор Неделев треньорът не се нае да даде прогноза колко време ще отсъства от терените, като изтъкна важността на полузащитника, сравнявайки го с Лионел Меси.

“За нас беше важно да вземем трите точки днес. Беше тежък мач и не съм доволен от първите десет минути. Имахме няколко положения, които допуснахме пред вратата ни. Марко вкара два гола, но ни липсва малко опит. Катастрофа е да играем в 18:00 часа. Опасно е за нашите играчи в тези жеги”.

“Тодор Неделев е един от най-добрите играчи в България. За нас той е като Лионел Меси. Все пак ние трябва да се справяме без него. И Вутов, и Неделев се контузват, но имаме футболисти, които могат да играят на няколко позиции. Тонев и Виана заслужават похвала за играта си днес. Все още не мога да кажа колко време ще отсъства Неделев, докторите могат да внесат яснота. Показваме, че можем да се справим и без него. Смятам, че това беше един от слабите ни мачове. Започнахме не толкова добре, но ние започнахме един проект. Много футболисти са минали през отбора през тази година. Ние ще се опитаме да направим нещо модерно и ново”, каза Петрович.

Main Menu