След Неделев и Вутов аут за дербито

28 Авг 2019 10:02

Ботев (Пловдив) получи втори тежък удар преди дербито с Локомотив (Пловдив). От сметките за двубоя отпадна и офанзивният халф Антонио Вутов. Той има разтежение на адукторите и третьрот Желко Петрович няма да разчита на него. Вутов беше в групата за срещата с Витоша (Бистрица), но остана резерва. Той получи контузията още преди мача с “Тигрите”.

Онзи ден пък окончателно стана ясно, че жълто-черните няма да разчитат и на звездата си Тодор Неделев. Той има увреждане на менискуса. Заради тази травма плеймейкърът отпадна и от националния отбор. Така Ботев ще е без двама основни футболисти в офанзивен план в мача със “Смърфовете”.

Очертава се “Канарчетата” да излязат в същата формация в атака, с която играха и в мача с Витоша. Тогава по фланговете атакуваха Александър Тонев и Станислав Шопов, а хърватинът Перван действаше зад нападателя Фернандо Виана. Единствената промяна, която Желко Петрович може да направи, е да включи Кристиан Добрев, който обикновено атакува отляво. Той може да влезе на мястото на Шопов.

“Тема спорт”

Main Menu