Печат на тази страница

Левски пак щели да пробват през зимата за Неделев и Кристиан

03 Сеп 2019 19:16

След дербито с ЦСКА-София треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че клубът няма да прави повече трансфери на този етап и ще разчита на футболистите, с които разполага в момента. До затварянето на трансферния прозорец остават броени дни и е малко вероятно на “Герена” да пристигне нов, макар да се говори, че клубът търси защитник и халф. В същото време обаче “Тема спорт” твърди, че “сините” не са се отказали от идеята да вземат Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив) през зимната пауза.

Лично Хубчев настоява за трансферирането на двамата футболисти на “Канарчетата”. От Левски дори бяха постигнали споразумение с Ботев за тяхното привличане, но самите футболисти предпочетоха да останат под тепетата. Въпреки това “сините” ще направят още един опит да ги вземат в редиците си прес зимната пауза.

През лятото Левски се подсили с осем нови футболисти. На “Герена” пристигнаха Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Найджъл Робърта, Насиру Мохамед, Асен Чандъров и Здравко Димитров.

Main Menu