Две загуби на Ботев на силния международен турнир Лукойл къп в Пловдив

06 Сеп 2019 18:41

Децата на Ботев (Пловдив) инкасираха нови две поражения на силния международен турнир LUKOIL CUP 2019, който се провежда в Пловдив. Родените през 2008 г. канарчета загубиха с 0:2 от Цървена звезда и с 0:1 от Спартак (Москва), което ги остави на последното място в групата с една спечелена точка. Тя дойде срещу Интер и може да се окаже фатална за италианците, които са с големи шансове за класиране на финала.

Андерлехт е първият финалист. Белгийците записаха нов успех, като се наложиха с 1:0 над Бешикташ и си осигуриха място на финала.

Битката за второто място е изключително ожесточена. Четири тима са с шанс да финишират на второто място в груповата фаза, което ще им гарантира участие във финала срещу Андерлехт.

Към този момент на второто място е тимът на Спартак с 9 т. Руснаците са преследвани плътно от Интер с 8т., а на следващите две позиции са Бешикташ (7 т.) и Стяуа (6 т.).

В съботния ден предстоят последните мачове от груповата фаза. От 9:00ч. един срещу друг се изправят Спартак и Стяуа, а час по-късно са двубоите Бешикташ - Ботев и Андерлехт - Интер.

Големият финал, както и битката за третото място, ще се състоят в неделя. Ето и всички резултати и класирането след третия ден от турнира:

Цървена звезда 2:0 Ботев
Бешикташ 0:1 Андерлехт
Спартак 1:0 Интер

Стяуа 2:0 Цървена звезда
Интер 4:0 Бешикташ
Ботев 0:1 Спартак

Main Menu