Ботев вдига Неделев за ЦСКА

09 Сеп 2019 11:53

Ботев Пловдив опитва да вдигне четирима основни футболисти за двубоя с ЦСКА-София на 14 септември нв Коматево. В лазарета на жълто-черните са бранителите Димитър Пиргов и Джонатан Перейра и офанзивните халфове Тодор Неделев и Антонио Вутов.

Очаква се звездата Неделев да бъде готов за мача със столичани. Плеймейкърът се контузи в менискуса преди две седмици и пропусна пловдивското дерби, както и мача на националния отбор с Англия от евроквалификациите и контролата с Ейре. Състоянието на Неделев вече се подобрява и през седмицата той ще поднови тренировки. Не е изключено той да играе на инжекции, но при всички положения ще бъде на разположение на треньора Желко Петрович. Позитивна е ситуацията и с бранителите пиргов и Джонатан.

Най-проблемно остава положението с Вутов, който ще бъде под въпрос до последно за мача с ЦСКА-София. Днес в Ботев подновяват тренировки, след като вчера почиваха. Кризата в резултатите изглежда отминава след победата над Витоша и равенството с Локомотив. Така от началото на първенството слез изиграни осем кръга Ботев вече има 9 точки.

“Тема Спорт”

Main Menu