Добри новини за Ботев преди мача с Дунав, вижте групата

05 Ное 2019 12:22

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Дунав. Двубоят с русенци е в сряда от 13:00ч. на Градския стадион в Русе.

В групата попадна нападателят Антонио Вутов, който ще бъде на разположение на наставника на "жълто-черните". Сред 18-те се завърна и възстановеният Александър Тонев.

Извън групата остана капитанът Лъчезар Балтанов, който е с мач наказание заради натрупани жълти картони. Другата промяна от последния двубой е отсъствието на юношата Станислав Работов.

Ботевистите отпътуваха за Русе в сутрешните часове на днешния ден. Днес следобед пловдивчани ще проведат последната си тренировка преди двубоя с Дунав, като заниманието ще бъде в северозападния град.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар Марин, Тодор Неделев, Марко Перван, Димитър Тонев, Атанас Стоименов, Станислав Шопов, Радослав Терзиев, Фернандо Виана, Джонатан Перейра, Иван Василев, Костадин Ничев, Александър Тонев, Антонио Вутов

Main Menu