Печат на тази страница

Полицията взима мерки за опазването на реда на мача Ботев - Левски

08 Ное 2019 12:08

Полицията взима мерки за опазването на реда преди, по време и след мача на 10 ноември между Ботев (Пловдив) и Левски (София) от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 15.15 часа, на футболен комплекс "Ботев-1912" в Коматево.

В деня на мача - неделя, съгласно заповед на кмета на Община Пловдив е забранена продажбата на алкохол на територията на спортната зона.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за недопускане на инциденти на територията на града. Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по ул. "Коматевско шосе" и по ул."Захаридово", в отсечката до кръстовището с ул."Драговец".

На изградените контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение служителите на реда ще извършват щателни проверки на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или наркотици, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. Притежатели на забранени предмети и вещи съгласно ЗООРПСМ ще бъдат отвеждани и задържани в най-близкото районно полицейско управление.

Main Menu