Ботев пусна билетите за дербито днес

11 Фев 2020 14:08

Отборът на Ботев (Пловдив) се изправя срещу Локомотив (Пловдив) в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Дербито е на 16-ти февруари от 14:30ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912".

"Канарчетата" стартират подготовката си за сблъсъка с "черно-белите" във вторник. В четвъртък старши треньорът на "жълто-черните" Ферарио Спасов ще даде пресконференция, като повече информация за нея ще бъде публикувана по-късно.

Тренировката на пловдивчани на 13.02 е с начален час 14:30, като първите 15 минути от заниманието ще бъдат открити за фенове и журналисти. В следващите тренировки до мача с "черно-белите" външни лица няма да бъдат допускани на територията на комплекса.

Билетите за мача с Локомотив ще бъдат достъпни за феновете от 11.02 (вторник). Продажбата на пропуските ще стартира в 10:00ч., като билетите ще бъдат достъпни във фен магазина на клубната база, както и в мрежата на Eventim.

Билетите са на обичайните цени:

Централна трибуна - 10 лв.

Трибуна Юг - 8 лв.

Сектор Гости - 8 лв.

Достъп до трибуните на "Футболен комплекс Ботев 1912" ще получат единствено фенове с билети, разпечатани на специалната хартия на Eventim. Привърженици с билети от друг хартиен носител или от мобилно устройство няма да бъдат допускани на трибуните.

 

Main Menu