Ферарио Спасов: Започваме трудно втория полусезон, ще имаме проблеми и колебания

29 Фев 2020 17:05

 

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели след равенството 1:1 с Черно море, че това е пътят, който всички в клуба ще следват. Спасов заяви, че отборът му няма поставена цел да се класира в Топ 6, а да налага млади футболисти. Днес на резервната скамейка "канарчетата" имаха шестима юноши.

"Допуснахме гол от единствената атака на Черно море. И двата отбора имаха равни шансове. Второто полувреме го изиграхме по по-добър начин, но късата резервна скамейка повлия. На пейката бяха доста млади момчета, които нямат опит. Изпуснахме доста чисти положения да затворим мача. Трябваше да бъдем по-концентрирани. На нас ни беше необходима тази победа. Отборът игра добре. Всеки мач играем все по-добре. Това е пътят и няма да се откажем от него"., каза Феро.

 

"С контузията на Вутов нашият избор в атака е ограничен. Започваме трудно втория полусезон, но имаме линия, която преследваме. Ще имаме проблеми и колебания, но ще дойде момент, в който всичко това ще се отблагодари. Никога не съм казал, че целта на отбора е първата шестица. Шест момчета от школата бяха на пейката. За да влезеш в шестицата, трябва да имаш нужния потенциал, с който да изиграеш тези мачове. Ще видим къде ще се класираме в края на годината", завърши треньорът на канарчетата.

 

Main Menu